24.11.2021

“Zoom Class” dins el Zoom Festival

AGENDA > 24.11.2021

Zoom Class al Zoom Festival

El Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya també forma part d’Acció>Cinema amb el seu projecte d’activitats professionals i educatives que porta per nom Zoom Class que comença el 24 i acaba el 26 de novembre.

Dins de Zoom Class, hi han dues activitats i una projecció que formen part del projecte d’Acció>Cinema: Gen Playz. Un programa de debat per a la Generació Z, Radio Gaga, la ràdio de les causes socials i La vuelta de Eva un documental d’Eloi Tomas. 

A continuació us detallem les següents activitats:

  • Gen Playz un programa de debat per a la Generació Z, títol del debat que preten abordar assumptes que interessen a joves i adolescents d’una manera global. Participaran Celia Moltalbán i Irene Mahia, creadores de continguts de Playz. Moderarà el debat el periodista David Àvila. Es tracta d’un espai de llibertat on conflueixen perfils dispars amb opinions contraposades. És també un espai de referència dins del festival a l’hora de tractar tot tipus de temes socials que preocupen els joves. 
  • Radio Gaga, la ràdio de les causes socials, que és un dels programes més exitosos de Movistar+, viatja a través de tota la península donant veu a totes aquelles persones que no ho han tingut fàcil. Es farà un debat amb Amparo Castello, directora de Zeppelin, Rebeca Gonzalez Soto, delegada de continguts de Movistar+ i Charo Siguero, de Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona i moderarà el periodista David Àvila. “Quina és la seva història dels proagonistes?” “Quines són les seves preocupacions dels ciutadans?” “De quina manera podem contribuïr entre tots a millorar la situació?” 
  • Projecció La vuelta de Eva, dirigit per Eloi Tomàs. A través de ZoomLive, es donarà a conèixer la història de l’Eva i la fundació ASDENT. Posteriorment a la projecció, hi haurà un col·loqui, moderat per David Ávila, amb el director del film, Eloi Tomàs i Eva Giménez, presidenta de la fundació i protagonista del documental. 

Gen Playz un programa de debat per a la Generació Z

Dimecres 24 de novembre, 11h

Canal ZoomLive

Inscripcions

 

Radio Gaga

Dijous 25 de novembre, 11h

Canal ZoomLive

Inscripcions

 

La vuelta de Eva

Dijous 25 de novembre, 17:30h

Canal ZoomLive

Inscripcions