Presentació Acció>Cinema

09 maig 2024

Torna Acció>Cinema!

NOTÍCIES > 24.04.2024

Torna Acció>Cinema

Presentació Acció>Cinema

El passat 16 d’abril va tenir lloc al CCCB la jornada de presentació de la segona edició d’Acció>Cinema. Es va treballar en la creació de xarxa entre entitats de cooperació i festivals amb un gran èxit de participació: 50 entitats entre festivals i ONG.

La benvinguda, a càrrec de Vicenç Margalef de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Víctor Yustres de Lafede.cat i Joaquim Roqué de Catalunya Film Festivals, va donar pas al diàleg Cooperació i audiovisual: coneixements compartits amb Montse Santolino, de Lafede.cat  i Blanca Álvarez  de Drac Màgic. Es van entrellaçar conceptes des dels punts de vista de festivals i ONG, de com treballar i presentar el temes, establir col·laboracions i com generar espais de participació conjunta.

Presentació Acció>Cinema

Després es van presentar les línies generals del projecte i dos exemples d’activitats realitzades en el marc d’Acció>Cinema: Les vides que vestim al Moritz Feed Dog presentat per Astrid Rousse i Maria Fernández de LaCoordi; i també el taller De la idea a la pantalla realitzat al DocsBarcelona, presentat per Joan González, director del festival i Iván Zahínos de Medicusmundi.

La jornada es va tancar amb un espai de networking entre tots els festivals i entitats presents a la jornada, amb una dinàmica d’speed-meeting molt enriquidora per identificar connexions i interessos mutus.