04 maig 2024

Taller “De la idea a la pantalla” al DocsBarcelona

NOTÍCIES > 04.05.2024

Taller al DocsBarcelona

El DocsBarcelona participa a l’edició 2024 del programa Acció>Cinema mitjançant la realització de formacions per donar suport al desenvolupament de projectes documentals de les entitats de cooperació. 

L’objectiu del taller De la idea a la pantalla és formar als participants perquè puguin desenvolupar un documental, ajudant-los a madurar els projectes, des de la seva fase inicial, proporcionant-los orientació per al seu creixement i posteriorment facilitant l’entrada al mercat professional.

La formació ja ha començat amb una sessió presencial dirigida per Joan González, productor executiu i realitzador i director del Festival de Cinema Documental DocsBarcelona, on els participants han treballat les idees inicials i objectius de producció.

Durant els mesos de juliol, octubre i desembre, es realitzaran sessions online amb cadascuna de les entitats per poder perfilar i desenvolupar les fases dels projectes de manera individualitzada. 

Hi participen: La Xarxa de Consum Solidari, Ruido Photo i ACAPS, Farmamundi Catalunya, Intereds i Reds,Observatori DESCA, l’Associació Catalana per la Pau, Cooperacció, Assemblea de cooperació per la Pau, La Coordi i l’Institut de les Desigualtats.