23.05.2022

Seguim amb activitats Acció>Cinema del DocsBarcelona: “De la idea a la pantalla”

AGENDA > 23.05.2022

Seguim amb activitats Acció>Cinema del DocsBarcelona: “De la idea a la pantalla”

El DocsBarcelona ha preparat un total de 5 activitats per Acció>Cinema, enfocades a diferents segments de públics: ciutadania, alumnat i professionals de la cooperació l’audiovisual. En aquesta, ens porta un taller que es titula “De la idea a la pantalla” pensat per donar eines de conceptualització i definició de la idea a la comunitat que treballa en el marc de la Cooperació i que té la necessitat de traslladar a l’entorn audiovisual els seus projectes. El taller es realitzarà el 23, 24 i 25 de maig de 9h a 14h al CCCB.

El taller s’enfocarà a que els participants avancin amb les seves idees i aconsegueixin fer de la temàtica la millor pel·lícula possible a través de l’enfocament de la història, la recerca del millor títol, la construcció de la història més atractiva o el descobriment dels millors personatges, entre altres aspectes del guió. Els projectes es treballaran de forma individual amb els participants per poder detectar les debilitats i fortaleses de cada projecte per desenvolupar un bon documental. També es realitzarà una consultoria grupal on tots els participants podran enriquir-se a partir dels projectes dels altres.

La persona encarregada de tutoritzar el taller serà Joan Gonzàlez, director DocsBarcelona i també productor executiu, realitzador i muntador. La participació del director en el taller és memorable: amb una llarga trajectòria a l’audiovisual i productor de més de 150 documentals, Joan Gonzàlez va ser nomenat l’any 2022 com a Membre d’Honor de l’Acadèmia del Cinema Català i va rebre el premi europeu EDN 2013 per la seva contribució al desenvolupament de la cultura documental al sud d’Europa.

 

Resum

Taller “De la idea a la pantalla”

23, 24 i 25 de maig de 9h a 14h

CCCB

Inscripció tancada