24.10.2021

Serielizados Next presenta “Isabel: la historia íntima de la escritora Isabel Allende”

AGENDA > 24.10.2021

 Serielizados Next presenta Isabel: la historia íntima de la escritora Isabel Allende

El Serielizados Fest ha començat la seva 8a edició, que serà del 18 al 24 d’octubre, on oferirà un model híbrid presencial a les seves seus de Barcelona i Madrid i també amb part de la programació disponible a la plataforma Filmin. Aquest any el festival posa en marxa el Serielizados Next, un nou cicle realitzat en col·laboració amb Acció Cinema i La Vanguardia, que mostrarà un recull de sèries de temàtica reivindicativa i feminista.

La inauguració d’aquesta secció tindrà lloc el diumenge 24 d’octubre a les 19h al CCCB i ho farà de la mà del biopic de tres episodis Isabel: la historia íntima de la escritora Isabel Allende. Una sèrie dedicada a l’escriptora en llengua castellana més llegida del món, tot un referent com a dona independent i triomfadora. La sèrie està dirigida per Rodrigo Bazaes, adaptada a la gran pantalla pel guionista Jonathan Cuchacovich i interpretada per l’actriu xilena Daniela Ramírez, que assistirà a l’acte com a convidada d’excepció.

La sèrie ens parla sobre la insatisfacció d’Allende en el seu entorn familiar, on les obligacions domèstiques li impedien realitzar-se professionalment. Mostra moments importants de la seva vida íntima com ara l’abandonament per part del seu pare, el desterrament o la pèrdua  de la seva filla. Ens explica amb tot detall com va ser aquesta etapa inicial abans d’arribar a la fama com a escriptora, la seva veritable vocació.

Serielizados Next – Serielizados Fest

Diumenge, 24 d’octubre, 19 hores

CCCB (Montalegre, 5. Barcelona)

Entrades