06.05.2022

“Parlem sobre la joventut actual” al D’A Film Festival

AGENDA > 06.05.2022

“Parlem sobre la joventut actual” al D’A Film Festival

Aquest nou cinefòrum del D’A, amb ànima Acció>Cinema, que porta com a títol Parlem sobre la joventut actual, inclourà tres projeccions que tracten temes especialment interessants per públic juvenil, perquè els interpela de manera directa. 

Aquests tres títols son: Fail better, d’Eva Garrido, que explora la plaça que s’estén davant del MACBA i els voltants, on s’hi sol reunir la joventut. Aquesta multitud se singularitza i adquireix veu pròpia davant la càmera i ens mostra un món sense competitivitat, on el joc i la paraula son els protagonistes.  Mi vacío y yo, d’Adrián Silvestre, una crònica lleugera que ens presenta la vida de Raphaëlle, que s’enfronta a la decisió de canviar de gènere en un entorn d’incomprensió. I, per últim, Tener tiempo, de Mario Alejandro Arias, Gabriela Alonso Martínez i Nicolás Martin Ruiz, un retrat que mostra l’actual generació de joves espanyols en espais quotidians. És una crònica d’una generació que no ho té gens fàcil però que, tot i així, lluita i crea per a viure i conviure en societat.

Hi assistiran experts en els temes que tracten les pel·lícules per a poder establir un diàleg amb els directors/res o protagonistes i poder reflexionar més a fons sobre les idees dels films.