20.10.2022

Nova sessió al Serielizados Next: About Sasha

AGENDA > 20.10.2022

Nova sessió al Serielizados Next: About Sasha

El Serielizados NEXT és l’activitat proposada del Serielizados Fest que ja va començar l’any passat. Enguany proposen una nova sessió amb la projecció dels dos primers capítols de la sèrie francesa sobre l’adolescència intersexual About Sasha.

Sasha (Angèle Metzger) és una noia de disset anys que acaba de mudar-se a una nova ciutat amb la seva germana petita Pauline (Saul Benchetrit) i els seus pares. Res fora del normal. Però Sasha li insisteix a Pauline: “No ho oblidis, ningú pot saber-ho”. Però, què és el que no podem saber?

Aquesta serie adolescent és una història tremendament emotiva sobre créixer engabiat, la solitud que comporta l’adolescència i el repte de viure en harmonia amb el nostre propi cos. Sense por de ser educativa i directa, About Sasha sobresurt en el seu naturalisme, la seva adreça, els seus actors i sobretot, la seva temàtica.

Serielizados Next és una iniciativa realitzada en col·laboració amb Acció Cinema. Una selecció de sèries amb vocació feminista, reivindicativa i diversa. A Serielizados Next tenen cabuda els temes que marcaran l’agenda social de la dècada vinent. És per això que About Sasha no podia faltar dins de la seva selecció de projeccions.

Projecció dels capítols 1 i 2.
Versió original (francès) amb subtítols en català i anglès.
Duració aprox: 55 minuts.

Més informació