20 març 2023

Moritz Feed Dog i el D’A compromesos amb els joves

Aquest any 2023 torna el Moritz Feed Dog i el D’A Film Festival, festivals que estan compromesos amb Acció > Cinema i els valors que es volen defensar i fer crèixer. Els propers 22 i 23 de març iniciaran els dos festivals les seves projeccions. L’any passat, van realitzar diferents iniciatives amb el focus d’atenció en els joves i en la construcció d’identitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El D’A Film Festival Barcelona va fer arribar un seguit d’activitats al voltant de la joventut contemporània per Acció>Cinema. Aquestes consisteixen en dos tallers de creació i tres debats a partir de pel·lícules ja programades pel D’A d’enguany. Dins del marc d’Acció>Cinema es van dur a terme dos tallers pràctics.

Per altra banda, el Moritz Feed Dog va dedicar una secció a Brasil, segona plaça on es celebra Feed Dog i un dels països més creatius i amb més diversitat cultural del continent Americà. En aquesta sessió es va reivindicar el poder de la moda a l’hora d’expressar-nos, sentir-nos més reals i ser allò que volem ser a través d’un documental que ho exemplifica a la perfecció. D’aquesta manera entendre també la nostra construcció d’identitat.