07.08.2022

Laboratori de Creació, segona activitat del Cerdanya Film Festival

AGENDA > 07.08.2022

Laboratori de Creació, segona activitat del Cerdanya Film Festival

L’activitat dura 7 dies, durant l’edició del festival entre el 7 i el 13 d’agost, i consisteix en un espai de trobada per a tots aquells que vulguin crear a través del llenguatge audiovisual. Per tant, el Laboratori és una activitat lúdica i de lleure, que tant forma a joves en tot el procés de creació i materialització d’una peça audiovisual; com donar espai a professionals del sector que vol passar unes vacances creatives, potenciant la seva especialitat. El Laboratori aportarà un material mínim de rodatge i contindrà workshops de llenguatge audiovisual, so, guió i interpretació davant de càmera.

L’objectiu és crear un espai d’aprenentatge i intercanvi de coneixements i maneres de treballar en la creació audiovisual entre els participants, treballant així mateix els valors socials i les diferents realitats i procedències. Temes com l’educació per al desenvolupament, el dret a un medi ambient saludable, la vida lliure de violències i drets sexuals i reproductius seran capdavanters a l’hora de rodar el curtmetratge. 

Qui pot participar al Laboratori de Creació? El Laboratori està obert per a persones entre 18 i 40 anys amb diversos perfils de producció, direcció de fotografia, operador de càmera, so, muntatge, edició de color i edició de so; direcció, interpretació (Actrius i Actors), música, maquillatge, vestuari i art.

Com et pots inscriure? Et pots inscriure a través del següent enllaç. L’estada inclou l’allotjament en règim de pensió completa (esmorzar, dinar i sopar) del 7 al 13 d’agost a Cal Caló de Cortariu (Bellver de Cerdanya), així com les activitats i dinàmiques que s’hi desenvoluparan. També els i les participants tindran accés als workshops que s’organitzaran en el marc del laboratori, a una mentoria personalitzada per part de l’organització, l’entrada gratuïta a totes les projeccions del Cerdanya Film Festival i accés PRO a les activitats d’indústria i pitching.