22 juny 2022

El Festival de Sitges presenta el concurs de curts-teaser de WomanInFan

NOTÍCIES > 22.06.2022

El Festival de Sitges presenta el concurs de curts-teaser de WomanInFan

S’anuncien els primers detalls de la cita amb el millor del cinema fantàstic i el llançament de’un concurs per a cineastes a WomanInFan.

El Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ha presentat el cartell de la seva propera edició, que se celebrarà del 6 al 16 d’octubre, tot un homenatge a la pel·lícula TRON, que aquest any celebra el seu 40 aniversari. 

A l’acte, que ha tingut lloc als Cinemes Verdi de Barcelona, també s’ha presentat un peti avanç de la programació on es podrà gaudir dels últims treballs de Dario Argento, Quentin Dupieux o Peter Strickland, els debuts de Hanna Bergholm i de la fins ara guionista Léa Mysius, a més de la presentació de la producció animada Unicorn Wars, de Alberto Vázquez. 

També s’ha presentat una convocatòria per a la realització d’un curt-teaser dins el programa WomanInFan, iniciativa del Festival per a la visibilització i la incorporació de la dona creadora a la cinematografia fantàstica. La idea és que aquest curt-teaser serveixi com a aperitiu d’un llargmetratge de tall fantàstic. 

Entre tots els projectes presentats es seleccionaran 10 del que sortirà el guanyador. Els seleccionats tindran dret a participar a diverses formacions del Sitges Film Lab i el guanyador comptarà amb un pressupost de 10.000 euros (IVA inclòs), que serán destinats integrament a la producció del curt-teaser guanyador, i el suport del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a les funcions de producció del projecte que serà presentat en el marc de la seva 55a edició.  

El programa WomanInFan és una de les activitats del Festival de Sitges per a Acció>Cinema.

La convocatòria es tancarà el proper 21 d’agost de 2022. 

Consulta les bases completes i inscriu-te a la convocatòria a través de FestHome o a través del següent link