03.11.2021

“Cada Aula Un Cinema” al Festival SUNCINE

AGENDA > 03.11.2021

Cada Aula Un Cinema al Festival SUNCINE

“Cada Aula un Cinema” és el portal en línia del SUNCINE, Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient, que té com a premissa introduir, mitjançant les noves tecnologies, l’educació ambiental en el sistema educatiu, tant sigui a les escoles, instituts i universitats, sota el lema: “Entretenir educant, conscienciar sensibilitzant”.

A través del portal del festival SUNCINE, els centres poden accedir de manera gratuïta a centenars de curtmetratges ordenats per temàtica per treballar diverses vessants de l’educació ambiental amb el seu alumnat. El web “Cada Aula un Cinema” ja ofereix moltes pel·lícules per a totes les edats que han passat per la secció SUNCINE EDU en edicions anteriors del festival i se n’aniran incorporant de nous en els propers mesos gràcies a la col·laboració amb ACCIÓ>CINEMA.

Diferents temàtiques com: hàbitats aquàtics, biodiversitat, canvi climàtic, residus, contaminació, noves energies, sostenibilitat, salut i alimentació, entre altres formen part d’aquest portal que permet al professor il·lustra-les amb un audiovisual, per després poder debatre, parlar i despertar l’esperit crític de l’alumne. Es tracten de curts de no més de mitja hora per poder ser emesos a l’aula sense trencar els horaris lectius.

Pels alumnes més petits hi ha la secció Valors Positius i pels més grans tenim la introducció al Documental que a més de la temàtica introduïm a alumne a aquest gènere.

Per accedir-hi només cal que escoles, instituts i universitats es registrin amb una adreça de correu corporativa per a que se’ls hi doni accés. Un cop validat el compte, amb un simple projector i connexió a internet, podran veure i treballar les pel·lícules a l’aula.

Enllaços:

PROJECTE https://www.suncinefest.com/ca/cada_aula_un_cine

REGISTRE https://www.suncinefest.com/ca/39/registre