20 oct. 2021

Vine a l’acte de presentació d’Acció>Cinema

NOTÍCIES > 22.10.2021

Vine a l’acte de presentació d’Acció>Cinema!

Acció>Cinema, iniciativa impulsada per Catalunya Film Festivals en col·laboració amb l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert i el Departament de Cultura per promoure l’audiovisual com a eina de construcció d’una ciutadania formada, crítica i mobilitzada per un món més just. 

El proper divendres 22, en el marc del FILMETS Badalona Film Festival, es farà la presentació institucional del nou projecte al Centre Cultural El Carme a Badalona a partir de les 11h. La presentació comptarà amb la Hble. Sra. Victòria Alsina, Consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Josep Viñeta Balsells, CEO de FILMETS Badalona Film Festival, i Carlos R. Ríos, president de Catalunya Film Festivals i director del D’A Film Festival Barcelona

A continuació de la presentació, tindrà lloc el debat Acció>Cinema: per un món més just. Hi participaran Míriam Planas, d’Enginyeria Sense Fronteres, Montse Santolino, coordinadora i responsable de comunicació de la Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament, i Marcel Barrena, director i guionista de Mediterráneo, pel·lícula que es basa en la història real d’Òscar Camps i la creació d’Open Arms. Laia Soldevila, periodista i editora de la revista CRÍTIC, serà l’encarregada de moderar la taula que es podrà seguir de manera presencial i online.

Presentació institucional

Divendres, 22 d’octubre, 11 hores

Centre Cultural El Carme (C. Francesc Layret, 78-82, Badalona)

Inscripcions a comunicacio@catalunyafilmfestivals.com

 

Debat ACCIÓ>CINEMA: Per un món més just.

Divendres, 22 d’octubre, 12 hores

Centre Cultural El Carme (C. Francesc Layret, 78-82, Badalona)

Activitat oberta amb inscripció prèvia al Filmets Pro