24 febr. 2024

Acció>Cinema al BCN Sports Film Festival

NOTÍCIES > 24.02.2024

Sessions escolars al BCN Sports

Film Festival

Durant tres dies, del 20 al 22 de febrer, el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch ha programat diverses sessions per escolars en el marc de les accions Acció>Cinema al BCN Sports Film Festival.
S’han projectat produccions d’animació, ficció i documentals amb l’objectiu que els infants i joves reflexionessin sobre temes relacionats amb immigració, salut, estereotips, rendiment, assetjament escolar, afectació per conflictes bèl·lics o diversitat de gènere. 

La sessió destinada als joves d’entre 14 i 16 anys, va comptar amb la presència de Josep Masip, representant de la Creu Roja a Catalunya, que va exposar les accions de caràcter humanitàries i voluntàries que es treballen en l’organització.

A través d’una selecció de curtmetratges amb què el rere fons esportiu del bàsquet, l’esquí i el parkour, els joves van poder reflexionar sobre les responsabilitats, la superació personal, les passions i l’equilibri entre els somnis i les obligacions des d’un context esportiu.

Es van projectar: Raw, de Sebi Mall (Àustria); El juego de su vida, d’Alejandro Miñarro (Espanya); Regular de Lucius Dechausay (Canadà) i Santorini, el paradís del parkour de Biel Macià (Espanya).